Schoonmaak van kantoren, winkelketens, scholen,…

In België verzorgen de medewerkers van Euromak.Be Group voor zo’n 183 klanten de algemene schoonmaak van gebouwen. Wij werken voor klanten in uiteenlopende branches. Van industrieën tot musea en van recreatieparken tot grote kantoorlocaties.

Euromak.be heeft een landelijke dekking, maar is door haar vestigingen in Antwerpen en Oostende regionaal betrokken. Om te garanderen dat we doen wat we beloven hebben wij een uniek kwaliteitsbeheersysteem ontwikkeld. Zo krijgt u altijd wat u verwacht, maar we streven natuurlijk altijd naar meer!

SCHOONMAAKDIENSTEN

 • 1. Algemene schoonmaak

  We hebben ons gespecialiseerd in de periodieke schoonmaak van kantoren, gemeenschappelijke delen en showrooms. Al kan u uiteraard ook een eenmalige grondige poetsbeurt na een verhuis of herinrichting aan ons toevertrouwen.

 • 2. Gespecialiseerde schoonmaak

  Wij zijn experten in grondige reinigingen van bedrijfswagens zowel als wagens van particuliere klanten.

  Elke behandeling wordt afgewerkt met veel zin voor detail en nauwkeurigheid.Want hoe u het ook bekijkt, een nette en verzorgde auto loont: u geniet wanneer uw lievelingsauto straalt, uw bedrijfsimago krijgt extra glans, uw personeel is extra gemotiveerd, de herverkoopwaarde blijft op peil, enz.

 • 3. Ruitenwas

  De ruiten van een gebouw moeten schitteren, daar is iedereen het over eens. Maar het is niet altijd een makkelijke opdracht. Geen nood, onze ruitenwassers zorgen ervoor.

 • 4. industriële schoonmaak

  Wanneer uw infrastructuur dringend en diepgaand moet schoongemaakt worden, maar u weet niet waar te starten? Dan bent u hier aan goede adres. Onze experten beginnen namelijk daar waar de poetsvrouw stopt: alle moeilijk te reinigen oppervlakten, al dan niet op hoogte. Voor elke probleem vinden we een oplossing.

 • 5. Retail schoonmaak

  Schoonmaak in retail vraagt bijzondere aandacht. Het is essentieel dat uw winkels er ten allen tijde uitnodigend en schoon uitzien: het maakt deel uit van de verwachtingen die uw klanten en bezoekers hebben t.o.v uw merk. U wilt kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit en dat 24/7!

 • 6. Schoonmaak na Brand

  Schade door brand, het kan je overkomen. Alles ziet zwart, van zolder tot kelder. Uitzichtloos voor de meeste mensen maar niet voor Euromak.be Group. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe dit gestructureerd en grondig aan te pakken zonder dat u zich iets hoeft aan te trekken!