Evenementen

Ieder bedrijf heeft wel eens een belangrijke boodschap over te brengen. Een nieuwe strategie, overname of fusie, productlancering, persevent, congres of beurs. Wat u ook wilt communiceren, u wilt dat de boodschap duidelijk overkomt.

Totaalpakket

Euromak.be Group zorgt voor een gepast professioneel kader dat aansluit bij de aard van uw bedrijf, uw boodschap en uw doelpubliek. Van uitnodiging tot locatie, animatie en catering, Wij nemen het allemaal van u over!

Evenementen

 • 1. Bedrijfsevenementen

  Voor evenementen in alle maten, soorten en gewichten, van opwindende adrenalinekick tot een uitgebreide personeelsreceptie en alles daartussenin, is Euromak.be Group uw uitverkoren partner. Wij zorgen voor alles van A tot Z! Dit wil zeggen van de opbouw tot de schoonmaak!

 • 2. Beurzen

  Een professionele beursorganisator is van goudwaarde om een expositie in goede banen te leiden. Van standenopbouw tot bewegwijzering: Wij kennen de kneepjes van het vak en bezorgen de bezoekers een unieke beursbelevenis.

 • 3. Hospitality

  Uw trouwe klanten, zakenrelaties en prospecten zijn de levensader van elke bloeiende onderneming. Ze op tijd en stond belonen voor hun loyaliteit met een hospitality event is dan ook een kleine moeite en een enorme boost voor uw onderneming!

 • 4. Congressen

  Door onze ervaring in het organiseren van congressen, conferenties en seminaries wordt alles met kennis en moderne technologieën uitgevoerd tot in de puntjes.