SCHOONMAAKBEDRIJF EUROMAK

Euromak.be Group is gebouwd op de stevige fundamenten van het schoonmaakbedrijf Euromak Cleaning, dat in 2008 is opgericht. Na een ervaring van vader op zoon die gestart is in 1984 in de schoonmaak sector, schuilt er dus heel wat knowhow en ervaring in ons bedrijf.

 

WAAIER AAN DIENSTEN

Door de jaren heen krijgt Euromak.be Group van zijn klanten steeds meer vragen om meer dan alleen schoonmaak uit te voeren. Onze firma trekt specialisten aan op het vlak van sanitaire hygiëne, industriële reiniging, groenonderhoud, kleine klusjes tot grote renovatie projecten van gebouwen, evenementen, grafisch ontwerp, drukwerk en evolueert zo naar een multidisciplinair bedrijf met het motto de klant staat centraal!

EUROMAK.BE GROUP

De vlag van ‘Euromak’ dekt al een enige tijd onze werkzaamheden niet meer en dus wordt in 2016 een nieuwe structuur geïntroduceerd. Euromak.be Group is de nieuwe overkoepelende naam. Die groep telt een vijftal bedrijven, die elk hun eigen specialiteit op het vlak van Cleaning, Facility, Renovatie of IT hebben. Dankzij onze professionele organisatie kunnen wij u als klant een brede waaier van diensten aanbieden, steeds met een aanpak op maat.

Auto euromak
0
Experten
0
Tevreden klanten
0
Uitgevoerde opdrachten

Waarom voor ons kiezen

Made in Antwerpen

Euromak was gestart als een eenmanszaak die verder uitgebouw werd naar een bvba in 2012 dankzij onze klanten!

Meedenken & samenwerken doe je met mensen

Dankzij de mensen die voor ons werken verlopen de opdrachten heel vlot in samenwerking met de klant. We vinden belangrijk dat onze werknemers en klanten zich goed voelen bij ons bedrijf.  De klant staat centraal met één contactpersoon waardoor alle werkzaamheden heel vlot verlopen.

Wij investeren in duurzaamheid

De ecologische voetafdruk is heel belangrijk bij al onze diensten. We werken met ecologische producten of materialen waar de oorsprong van gekend en gecontroleerd is door ons. We vinden onze kwaliteit heel belangrijk voor onze klanten en staat hierbij altijd bovenaan!

Onze prijszetting is correct competitief

De markt evolueert elke dag en daarom wordt er regelmatig een marktonderzoek gedaan naar onze prijs/kwaliteit tegenover de concurrentie.

Innovatie is voor ons een drijfveer

Innovatie in ons bedrijf is heel belangrijk! Omdat onze klanten gebruik maken van de verschillende diensten, wordt er voortdurend gewerkt aan nieuwe innovatieve projecten. Onlangs werd ons online klantenportaal gelanceerd waarbij dat de klant alles kan volgen van A tot Z!