Renovatiewerken of klusjes

Kies je voor de grondige aanpak bij het verbouwen van je huis, appartement of kantoor? De totaalrenovatie van a tot z? Dan wil je natuurlijk dat alles volgens plan verloopt, want vertraging betekent stress. Ons ervaren team van experts maakt eerst een gedetailleerde planning en bereidt de werken grondig voor. Badkamer, keuken, garage, kantoorruimte, … Elke ruimte krijgt de metamorfose die ze verdient.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor kleine klusjes binnen uw onderneming. Geen enkele opdracht is te klein of te groot voor ons!

RENOVATIEWERKEN

 • 1. Gevelrenovatie

  Je huis een nieuwe look bezorgen of beschermen tegen invloeden van buitenaf? Met een gevelrenovatie sla je twee vliegen in één klap. De gevel van je woning krijgt dan ook heel wat te verduren door de jaren heen: koude, regen en wind. En dan zwijgen we nog over luchtvervuiling.

 • 2. Schilderwerken

  Van traditionele schildertechnieken tot speciale afwerkingen met diverse decoratieve technieken, Euromak.be Group is uw partner bij uitstek voor al uw kwalitatieve schilderwerken. We houden hierbij steeds rekening met uw wensen op vlak van afwerking. Onze kleurenspecialist verleent u kleuradvies en denkt samen met u en/of uw (binnenhuis-)architect mee over de beste kleurencombinaties in functie van uw interieur (gordijnen, meubels, lichtinval, …).

 • 3. Dakwerken

  Is je dak aan vernieuwing toe? Een goed geïsoleerd dak bespaart energie en dat resulteert in een lagere energiefactuur. En omdat minder energie verbruiken goed is voor het milieu, krijg je ook nog eens een premie van de overheid voor je dakrenovatie. Los daarvan stijgt je huis in waarde en krijgt het een nieuw uitzicht!

 • 4. Ruwbouw werken

  We bestuderen jouw plannen tot in de kleinste details. Nemen elk aspect van je ruwbouwwerken voor onze rekening. Stappen mee in jouw creatieve bouwverhaal. Met als resultaat een woning waar jij – of je klant – écht in thuis wilt komen.

  Bouwzorgen? Coördinatiestress? Zet het van je af. Ontdek hoe wij je alle zorgen uit handen nemen en je volledige ruwbouwwerken vakkundig realiseren.

 • 5. Schrijnwerken

  Bij ons kan u terecht voor allerhande schrijnwerk en timmerwerken.
  Onze productieruimte bevat een modern machinepark waarmee wij op relatief korte termijn uw project kunnen realiseren. Wij bieden tevens onze klanten een full-service levering-en plaatsingsdienst.

 • 6. Pleisterwerken

  Pleisterwerken vormen een basis voor de afwerking van je wanden en plafonds. Voor de uitvoering hiervan maken wij gebruik van natuurgips. Wij werken in één laag tenzij de omstandigheden om een andere techniek vragen. Dit kan gebeuren door in meerdere lagen te werken of door de muren eerst “recht te trekken” met een pleisterdrager.

 • 7. Elektriciteit en sanitair

  Wij verzorgen uw elektriciteitswerken in uw nieuwbouw- of renovatieproject rekening houdend met de wettelijke eisen en normen. Wij zorgen voor het juiste advies en de plaatsing van de hele elektriciteitswerken. ook voor een sanitaire herstelling, een nieuwe badkamer of een totale badkamerrenovatie bent u bij ons welkom!