Online & Offline Marketing

Online marketing of internet marketing is niet meer weg te denken uit de bedrijfsstrategie! Het internet is zodanig diep in de samenleving doordrongen dat u op dit medium absoluut niet mag ontbreken. Via online marketing kan u verschillenden doelen bereiken zoals: het genereren wan bezoekers, realiseren van verkopen en het opbouwen van klantenloyaliteit en naamsbekendheid.

Vaak wordt het nut van online marketing nog onderschat door bedrijven die geen directe verkoop via het internet realiseren. Zij vergeten dat het internet de eerste (en dus belangrijkste) informatiebron vormt voor consumenten: wanneer ze een product zoeken, zullen zij veelal eerst online informatie vergaren vooraleer ze een koopbeslissing zullen doen. Indien u niet online aanwezig bent, valt u uit de boot en mist u een potentiële klant.

Online en offline marketing vullen elkaar aan! Een succesvolle online campagne begint zelfs meestal met offline communicatiemiddelen zoals bijvoorbeeld visitekaartjes of een brochure. Door beide marketingvormen te combineren wordt uw communicatie versterkt waardoor de boodschap effectiever zal overkomen.

Online & Offline Marketing

 • 1. Websiteontwerp

  U wilt graag een eigen website? Dan hebt u in de eerste plaats een ontwerp nodig.

  AdsWorld.be is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Misschien hebt U zelf al een website ontwerp in gedachten of laat U dit liever aan ons over? Hoe dan ook, U bent meer dan welkom om met ons van gedachten te wisselen

 • 2. Grafisch Ontwerp

  Een corporate identity is het DNA van uw merk. Van logo tot huisstijl: AdsWorld.be ontwikkelt een professionele en tijdloze identiteit. We nemen graag uw volledige imago onder handen, of verfijnen net subtiel waar het beter kan. Dit van visitekaartjes, brochures, balpennen, gadgets, enveloppen tot beursstanden.

 • 3. Internet Marketing

  Online adverteren is het kenbaar maken van je producten en/ of bedrijf via het internet door middel van advertenties en/of het optimaliseren van je website om beter gevonden te kunnen worden door je (potentiële) klanten, bezoekers en zoekmachines.